A REVIEW OF فناوری های نوین

A Review Of فناوری های نوین

A Review Of فناوری های نوین

Blog Article

آرزو عراقی گفت: تیر ۲۰, ۱۴۰۲ در ۱۰:۳۹ ق٫ظ لطف کنید و با پذیرش تماس بگیرید.

به همین دلیل، جهان تکنولوژی به عنوان یکی از مهمترین و کلیدی ترین عوامل تحول در جوامع مدرن و آینده شناخته می شود. اما، نیاز به استفاده متعادل و هوشمندانه از تکنولوژی برای جلوگیری از نقاط ضعف و احتمالی های منفی آن نیز وجود دارد، زیرا این مفهوم تأثیرات گسترده ای بر جوانب مختلف زندگی دارد که ممکن است به نواقص و چالش هایی همراه باشد.

این کتاب به قلم سهیل عنایت الله و برگردان مسعود منزوی از دیگر کتاب‌های قابل تأمل در حوزه آینده‌پژوهی بوده و توسط مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی در سال ۱۳۹۳ به چاپ رسیده است.

واقعیت افزوده و واقعیت مجازی تعامل ما را با فضای مجازی دگرگون کرده‌ است. واقعیت افزوده اطلاعاتی را به‌صورت مجازی وارد محیط واقعی اطراف ما می‌کند.

این یک مقالهٔ خرد است. می‌توانید با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

در معرفی ذکر شده که این کتاب حاوی ۱۱۵ رهنمود کاربردی در حوزه آینده‌نگاری راهبردی است که براساس یک چارچوب کلی و مرحله‌ای، ذیل شش گام اصلی (هریک به عنوان یک فصل جداگانه) طبقه‌بندی شده است: چارچوب‌بندی، پیمایش، پیش‌بینی، چشم‌اندازسازی، برنامه‌ریزی و اقدام. این رهنمودها که حاصل تجربه‌ها، هم‌فکری و مشارکت یک تیم ۳۶ نفره از متخصصان آینده‌پژوهی است، یک بسته راهنمای قوی را برای علاقمندان به این حوزه فراهم می‌کند تا به هنگام اجرای فرایند آینده‌نگاری در مجموعه‌های خود بتوانند از آن در عمل به راحتی بهره‌مند شوند.

اختراعات و توسعه های تکنولوژیکی معمولاً به اشخاص مشخصی نسبت داده می شوند که نقش بسیار مهمی در پیشرفت این زمینه داشته اند.

به منظور پرداخت هزینه های مربوط به داوری مقالات (صد و پنجاه هزار تومان) می بایست از طریق لینک    و همچنین به منظور پرداخت هزینه های مربوط به صدور پذیرش و چاپ مقالات (سیصد و پنجاه هزار تومان) از طریق لینک اقدام نمایند و تصویری از صفحه واریزی همچنین کد پیگیری را به همراه فایلهای مقاله برای مجله ارسال و در بخش مربوطه بارگذاری نمایند.

نقشه راه به گمانه زنی درکشف محصولات مختلف ممکن در آینده کمک می‌کند و در عین حال بخش‌های کلیدی از علوم مختلف که برای ایجاد این محصولات لازم است، را نیز مشخص می‌کند.

این تکنولوژی ها امکانات جدیدی مانند تشخیص زودرس بیماری ها، ارتقاء دقت در جراحی ها، و افزایش امکانات در مراقبت از بیمار را فراهم می کنند.

در پایان، خاطر نشان می‌شود که آینده پژوهی احتمالاً سرنوشتی نظیر سایرعلوم اجتماعی خواهد داشت بدین معنی که کارکرد این علوم ضمن انگیزش علاقه اجتماع به موضوعی پراهمیت و بهره‌گیری از ابزارتکوین شده مناسب برای آن موضوع، تقریباً کاملاً آکادمیک بوده ولی از نظر کاربردی دنبال کردن این دانش به ویژه توسط کسب و کارها و بنگاه‌های دولتی، انجام می‌شود.

به حکم عقل سلیم مردم از هم‌اکنون باید آینده پژوهی بدانند که آینده ممکن است آبستن چه پیشامدهایی باشد؛ کدام پیشامدها احتمال وقوع بیشتری دارند؛ و در میان آن‌ها کدام‌یک از مطلوبیت بیشتری برخوردار است. بر همین بنیان، سه رویکرد به مطالعهٔ آینده وجود دارد:

مفهوم فناوری به صورت دانشی که به ساختن و بکار بردن ابزار و وسائل مربوط می‌شود، و دانش استفاده از مواد خام (به استثنای خوراک)

این وسایل همچنین امکان به اشتراک گذاری تجارب و دانش را با دیگران فراهم کرده و باعث ایجاد جامعه های مجازی با اهمیتی موازی با جوامع فیزیکی شده است.

Report this page